English version
Русская версия


Нашата дейност


снимка терминал Акционерно дружество Интеркапитал Груп – притежател на марката CashTerminal е иновативна и динамично развиваща се компания, която предоставя услуги на пазара за приемане на плащания. Най-лесно ще обясним с какво се занимаваме, ако опишем накратко своята дейност. Интеркапитал Груп разполага с автомати за приемане на плащания на територията на София и цялата страна. Всеки терминал представлява автономно устройство с два дисплея, единият от които е чуствителен на допир и служи за комуникация с автомата, а другият е рекламен дисплей. Нашите терминали са с привлекателен дизайн и с устойчивост срещу вандалски посегателства. Друга част от окомплектовката им са задължителните банкното-приемник, монетоприемник и принтер.
Стремим се да разполагаме устройствата на всички ключови места [виж Места за Плащане] в столицата и в страната, като всяко място с голям човекопоток е потенциална цел за поставяне на нашите терминали, защото един от основните ни приоритети е винаги да бъдем близо до потребителите. Автоматите за приемане на плащания са много удобни и интуитивни за работа. Те са проектирани с идеята, всеки човек да може да ги използва, без да му е необходима предварителна подготовка за това. Поддръжката на голямо количество доставчици на услуги също е една добра предпоставка да се възползвате от услугите, които предлагаме. Актуална информация относно доставчици на услуги може да намерите ТУК.
Сега вече няма да Ви се налага да ходите до всеки отделен офис, за да заплатите сметка към някой от доставчиците, това вече може да се направи просто и бързо чрез нашите терминали. Само с няколко натискания на бутоните можете да заплатите която и да било сметка към поддържаните в нашата система оператори, чиито брой непрекъснато се увеличава и за напред планираме да сключим договори с всички доставчици на услуги, към които се осъществавят редовни плащания. Автоматите за приемане на плащания CashTerminal са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, като дори официалните празници не правят изключение.
Ако пък не се интересувате от услугите за плащания предлагани от нашите устройства, но имате фирма и искате да осъществявате рекламна дейност, ние можем да Ви предложим идеалното решение [виж Реклама]. Както бе споменато, всеки терминал разполага с два дисплея, единият от които е рекламен и на него могат да се излъчват всякакви видео материали, включително и такива със звуков съпровод. Така всеки потребител, решил да заплати сметката си към някой от доставчиците, с които имаме сключен договор, ще види Вашата реклама. Освен това рекламата Ви ще бъде видяна и от всички хора минаващи покрай устройството, а те никак не са малко, тъй като всички автомати се разполагат само на такива места, на които има голям поток от хора.Медийни партньори