English version
Русская версияCashterminal във Mtel


    Мобилтел ЕАД или познат като марката Мтел, част от Telekom Austria Group, е водеща компания на пазара на телекомуникации в България с двадесет годишна история. Телекомът предоставя фиксирани и мобилни гласови услуги, интернет и телевизия през оптична и сателитна свързаност на над четири милиона клиенти. Компанията разполага с над 7500 км собствена оптика и най-много собствени централи. Телекомът има 99,99% GSM покритие по население на страната и фиксирана мрежа, покриваща 1/3 от българските домакинства. С придобиването на Blizoo Мтел става най-голямата компания в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на ТВ услуги. Това, заедно с водещата позиция на Мтел на мобилния пазар, утвърждава компанията като лидер в сектора на телекомуникациите в България.

    Интеркапитал Груп АД разположи терминали за самообслужване в най-възловите и удобни за потребителите си магазини на Mtel. Точното им местоположение можете да намерите ТУК.

    Потребителите на Cashterminal и Mtel вече могат да платят своите сметки за телефон, за интернет, за телевизия, да зареждат ваучерите, всички необходими услуги с които потребителите спестяват своето време използвайки терминалите.

 

 

 


 Медийни партньори