English version
Русская версияНова услуга - плащане на електронни и хартиени фишовете към ГД ”Пътна Полиция” МВР
 

От днес клиентите на Cashterminal чрез раздел Пощенски Парични Преводи, могат да заплащат електронните и хартиените фишовете към ГД ”Пътна Полиция” МВР, на над 1000терминални устройства, разположени в едни от най-човекопоточните места в цялата страна. Съвсем скоро очаквайте и възможността за заплащане на Наказателни Постановления, наложени от ГД ”Пътна полиция“ МВР.

Услугата е в раздел Пощенски Парични Преводи и е изключително иновативна, бутонът е разделен на хартиени фишове и електронни фишове.

Чрез пускането на тази услуга, ние целим да дадем възможността на нашите клиенти, да не се съобразяват с работно време на гишетата на СИБАНК в Дирекция „Пътна полиция“на МВР и на банките, който предлагат тази услуга, а да имат възможност да заплатят задълженията си, бързо, лесно, в удобно за тях време и на най-близкото до тях място. Таксата, която клиента заплаща на терминалните устройства на Cashterminal е 1% и в пъти по-ниска от таксата на банките и таксата в Български Пощи, която клиентите заплащат.

Уверени сме, че с ниските пощенски такси и лесния начин на изпращане на преводите, предлаганите от нас услуги, ще допринесат, за сериозно повишаване на събираемостта, по хартиените и електронните фишове, налагани от Дирекция „Пътна полиция“на МВР.Медийни партньори