English version
Русская версия5 години Cashterminal близо до вас!!!


 

«Интеркапитал Груп» АД отпразнува своя пети рожден ден с бляскаво вечерно парти в гръцкият ресторант „Елеа”, намиращ се в Мол Парадайз Център. Дружеството е собственик на платежните устройства с марка Cashterminal. Едновременно с корпоративният празник, беше отпразнуван и рожденният ден на най-големият акционер в компанията - руският бизнесмен г-н Али Алиев.

На празненството присъстваха повече от двеста души, като сред тях бяха и основните ни партньори от Vivacom, BNP Paribas - България, както и Господин Сами Зергун от френският клон на BNP Paribas, Прокредит Банк, SDI, Пощенска банка, ASP, Vector 3D, Административния директор на Мол Парадайз Център - Господин Тодор Кондев, Господин Маркодимитракис - посолство на република Гърция, Биомет и много други. За партито, специално пристигнаха нашите партньори от Сърбия, Гърция и Македония, както и много корпоративни клиенти, колеги, приятели и родни звезди от спорта и шоубизнеса.

Изпълненията на Теди Кацарова, Нелс, която пристигна специално от Лондон, Йоко и младата поп денс дива Ева допринесоха за всеобщото настроение. Дансингът беше завладян и от колоритната фолклорна формация «Нашенци» повеждайки българско хоро, в което се включиха повечето ни гости.

Огромната торта с изобразен на нея Кештерминал беше разрязана от акционерите в компанията Али Алиев, Ваня Червенкова и Ансар Мазаев, които заедно с изпълнителния директор Надежда Богоева благодариха на всички присъстващи, партньорите ни и крайните потребители за оказаното доверие. Почетни гости бяха бившите изпълнителни директори на Дружеството Г-жа Николина Йотова и Г-н Кирил Тодоров. По-късно вечерта небето над София бе озарено от грандиозна и ослепителна заря по случай пет годишнината на компанията.

 

За петте си години усилена работа "Cashterminal" със своите над 1000 поставени терминала и над 100 доставчици на услуги се превърна в лидер в събираемостта на задължения. Компанията спечели и обществена поръчка за събиране на задължения към EVN, като скоро услугата ще е активна по всички терминални устройства на Дружеството. Също така вече са факт и сключените договори и с SDI, Юнион Ивкони и Спортния тотализатор. Нашите клиенти могат да очакват скоро и техните услуги да бъдат достъпни чрез терминалните ни устройства.

Благодарим на всички, който ни уважиха и присъстваха на нашето парти, както и на всички, които ни гласуват доверие!

 Медийни партньори