English version
Русская версияCASHTERMINAL посрещна първият си рожден ден!!!


 В столичния клуб Tiffani компанията Интеркапитал Груп отпазнува своя първи рожден ден. Тя е собственик на марката CASHTERMINAL и първа на пазара у нас инсталира иновационната технология. Посредством нея чрез терминали разположени на оживени места като молове, обществени заведения и др. крайният потребител може да извършва плащания към мобилни и кабелни оператори, данъчни и комунални служби без да е необходимо да се реди пред гишета на опашки. 

  На корпоративното парти дойдоха много гости, приятели и партньори с които Интеркапитал работи - Vivacom, Globul, Mtel, Пощенска банка, видни столични адвокати и журналисти. Безспорно един от най-атрактивните гости бе завърналият се от Съединените щати състезател по бойно самбо Благой Иванов - Багата, на когото компанията е генерален сонсор в предстоящата му среща в Свободните двубои, които ще се проведат следващата седмица в НДК.

  Гостите на партито се забавляваха с изпълненията на Красимир Аврамов, който изпя и една нова балада за първи път пред публика и тя бе харесана изключително много.

  Акционерите на компанията, руският бизнесмен Али Алиев и бизнесдамата Ваня Червенкова, разрязаха тортата, която беше с формата на кештерминала и благодариха на партньорите си за оказаното им доверие. Медийни партньори