English version
Русская версияCashterminal и ПроКредит Банк


   

Интеркапитал Груп реализира един от най-успешните си проекти, съвместно с ПроКредит Банк, като за пръв път сключи договор за покупко-продажба на терминални устройства с марката "Cashterminal", на които е производител. Терминалите са брандирани по дизайн на ПроКредит Банк и работят със софтуер изцяло написан от служители на нашата компания. Той е напълно интегриран със системите и протоколите за работа на банката.

Зоните за самообслужване на ПроКредит Банк , където са разположени и терминалите закупени от "Cashterminal", предоставят възможност на клиентите да осъществяват най-често използваните банкови услуги по всяко време на денонощието.

За нас е удоволствие да работим с такъв екип от професионалисти и пожелаваме успех наПроКредит Банк и тяхната нова услуга.

Благодарим и на всички техни клиенти, доверили се на марката "Cashterminal", тъй като на тях се дължи, изключително успешния старт на новата услуга. Горещо се надяваме скоро да бъдат и наши клиенти, заплащайки на нашите терминални устройства битовите си сметки, както и да се възползват от най-новите ни услуги, които ще бъдат включени съвсем скоро - закупуване на автобусен билет, застраховки, игри на спортния тотализатор и други.Медийни партньори