English version
Русская версияCashterminal - партньор на грандиозния концерт на Академичния ансамбъл за песни и танци при МВД – Ру


CASHTERMINAL бе партньор на грандиозния концерт на Академичния ансамбъл за песни и танци при МВД на Руската федерация и народния артист - Йосиф Кобзон, който се състоя на 14 май в зала 1 на НДК! 


Академичният ансамбъл за песни и танци на МВД е професионален колектив създаден през 1973 година под ръководството на генерал-майор Виктор Петрович Елисеев (художествен ръководител и главен диригент). От тогава Ансамбълът е изнесъл над 7 500 концерта на които са присъствали повече от 23 милиона зрители в повече от 50 страни, между които Германия, Италия, Франция, САЩ, Китай, Мексико, Бразилия, Австралия, страните от Близкия и Далечния Изток. През 1988 г. Ансамбълът е имал аудиенция при главата на Римо-католическата църква Папа Йоан Павел ІІ. Тридесет от водещите солисти на Ансамбъла са удостоени с почетни звания “заслужил” и “народен артист”.

 

 

 

Пред българската публика Академичният ансамбъл представи руски народни, казашки, цигански песни и романси, като „Ой, цветет калина”, „Очи черные”, „Вдоль по Питерской”, „Калинка”, „Подмосковные вечера”, „Катюша” и много други, както и нов репертоар, който освен популярните военни песни включва и известни арии.Медийни партньори